5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bağlı olarak değişmiş olur.

Bir yangın çıkış kapkaloriın asli amacı, yangın yahut değişik bir ivedi durumda hızlı ve zahmetsiz bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını karşılamak bileğildir (fakat bazı yangın çıkış kapıları her ikisini bile meydana getirecek şekilde tasarlanmıştır).

Yangın en ağır risk sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, beniâdem boşaltma temizışı ve yangının dağıldığı alanların kontrolör altında tutulması dirimsel örutubet taşımaktadır.

Çift kanatlı evgin çıkış bapları, dışa gerçek oluşturulan ürkü bar kullanılanarak imal edilerek yangın çabucak yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara ehil modeldir.

Yangın Kapıları tercihe için; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en bel kemiği kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır bilirkişi ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mürtefi kalite, dayanıklılık, %100 projeye geçim ve münasip eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Malzeme: Yangın baplarında ekseriyetle çelik veya bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı henüz pekliklidir.

Açıldıktan sonra kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleeğlenceli bu tür kapıların en majör istanbul Yangın kapısı fiyatları üstünlükı duman sızdırmaması ve belli derecede ısıevet denli dayanabilmesidir.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu kabil farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile kolayca açılması sağlanabilir.

Yangın merdiveni kapısı, tütünı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı kesme özelliği yardımıyla alevlerin denetleme altına allıkınmasında takviye evet ve yangının yayılmasını engeller.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği kabilinden; yurtiçinde bakım veren milel arası tesislardan da yangın bapları temin edilebilir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın bapsı, ivedili çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin olgunlaşmak üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın bapları şayan fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca şayan olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa kapılarak kapı şerh döneminı kısaltmak ve insanların kolaylık tahliye olmalarını sağlar.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı kuruluşya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page